Stengte vaskehjelp i kjøleboks

De danske tobakkstyvene tvang den 20-årige kvinnen inn i en liten kjølecontainer. Flere timer seinere ble hun funnet frosset i hjel i fosterstilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bestialske drapet på Michelle Schou Nielsen (20) ryster Danmark. I går ble hun funnet i en blå kjølecontainer på 160x160x60 centimeter. Tobakkstyver hadde stukket av med en million sigaretter, skriver avisen B.T.online.

Rengjøringsassistenten kom i 21.30-tida fredag kjørende til INCOs ferskvare-terminal på Korsørvej i Slagelse. En gang i løpet av kvelden eller natta ble hun overrasket av tyver mens hun gjorde rent.

Foreløpige undersøkelser tyder på at kvinnen var i live da hun ble stengt inne i den lille kjølecontaineren.

Først lørdag i 07-tida ble innbruddet oppdaget, men det var ingen spor etter vaskehjelpa - selv om bilen hennes sto på parkeringsplassen. I 11.30-tida ble det slått alarm da de fant kvinnens jakke og lommebok.

En oppmerksom politibetjent oppdaget kondensvann ved en av containerne. Da han åpnet den, ble han møtt av et grusomt syn. Det forfrosne liket lå sammenkrøllet inne i den fem grader kalde containeren. Boksen var låst fra utsiden, så det er utelukket at kvinnen gjemte seg der selv.

I 09-tida lørdag ble tyvenes bil funnet - tømt for tyvegodset.