Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stephan kjøpte to mojitoer - betalte 800 000 kroner

Men sier at han ikke kan huske at han hadde vært så beruset.

KOSTER IKKE 800 000: Nattelivet kan fort bli dyrt, men 800 000 for to mojito er nok i meste laget. Foto: AP Photo/Javier Galeano/NTB Scanpix
KOSTER IKKE 800 000: Nattelivet kan fort bli dyrt, men 800 000 for to mojito er nok i meste laget. Foto: AP Photo/Javier Galeano/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tur ut på livet i Aarhus i Danmark ble nok noen hundretusener dyrere enn forventet for danske Stephan Petersen. Men det var ikke før noen dager etterpå at han ble oppmerksom på beløpet som hadde blitt trukket fra kontoen hans.

- Bankrådgiveren spurte meg om hva jeg hadde brukt så mye penger på den natta, sier Stephan Petersen til danske BT.

Videre forteller Petersen at han ikke kan huske å ha vært så beruset at han hadde brukt en formue på tips.

- Jeg kjøpte to mojitos i baren, og de kostet 80 kroner. Men jeg betalte jo åpenbart over 800 000 kroner for dem, sier Petersen til BT.

Petersen hadde vært på nattklubben Grill Bar.

- Jeg følte meg nærmest litt som en medeier av baren i noen dager, sier han med et glis.

Etter en telefonsamtale med utestedet kunne de først ikke se at de hadde fått 800 000 på kontoen, men etter noen timer ringte de Petersen tilbake og sa de ville overføre tilbake pengene så fort som mulig.