Stephanie vil skilles

BERLIN (Dagbladet): Nakenbildene av ektemannen og nakendanserinnen ble for mye for Monacos prinsesse Stephanie. I går forkynte advokaten hennes at ekteskapet med livvakten Daniel Ducruet er forbi. Skilsmissen blir innledet i neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bildene av den utro Daniel Ducruet (32) og hans belgiske elskerinne på bassengkanten slo ned som en bombe i miniputtstaten Monaco. Fyrstefamilien Rainier har ellers sørget for utallige skandaler som den italienske og europeiske skandalepressen har fråtset i gjennom mange år.

Men den tidligere livvakten Daniel Ducruet satte en foreløpig rekord da han ble fanget av snikfotografens linse i selskap med belgiske Fili Houteman (26). De to drakk ikke te sammen. Og det er ganske illustrerende, når ukepressen omtaler saken som «pool-affæren». Prinsessegemalens livvakt og hans ledsager var heller ikke antrukket for anledningen.

«Ektefødte» barn

Prinsesse Stephanie fikk omsider lov til å gifte seg med sin tidligere livvakt i fjor sommer. Da hadde hun fått barna Louis (3) og Pauline (2) med ham. Og fyrst Rainier kunne ikke lenger nekte sin yngste datter å inngå ekteskap - slik at barnebarna omsider ble «ektefødte» i en katolsk definisjon av det middelalderske begrepet.

Men i forrige uke ble den mildt sagt upopulære ektemannen narret godt og grundig av sine fiender i lilleputtstaten. Mektige forretningsmenn, kanskje fra mafiaen, likte dårlig at Ducruet hadde kastet seg ut i innbringende eiendomsspekulasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer