Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stephanie vil skilles

BERLIN (Dagbladet): Nakenbildene av ektemannen og nakendanserinnen ble for mye for Monacos prinsesse Stephanie. I går forkynte advokaten hennes at ekteskapet med livvakten Daniel Ducruet er forbi. Skilsmissen blir innledet i neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildene av den utro Daniel Ducruet (32) og hans belgiske elskerinne på bassengkanten slo ned som en bombe i miniputtstaten Monaco. Fyrstefamilien Rainier har ellers sørget for utallige skandaler som den italienske og europeiske skandalepressen har fråtset i gjennom mange år.

Men den tidligere livvakten Daniel Ducruet satte en foreløpig rekord da han ble fanget av snikfotografens linse i selskap med belgiske Fili Houteman (26). De to drakk ikke te sammen. Og det er ganske illustrerende, når ukepressen omtaler saken som «pool-affæren». Prinsessegemalens livvakt og hans ledsager var heller ikke antrukket for anledningen.

«Ektefødte» barn

Prinsesse Stephanie fikk omsider lov til å gifte seg med sin tidligere livvakt i fjor sommer. Da hadde hun fått barna Louis (3) og Pauline (2) med ham. Og fyrst Rainier kunne ikke lenger nekte sin yngste datter å inngå ekteskap - slik at barnebarna omsider ble «ektefødte» i en katolsk definisjon av det middelalderske begrepet.

Men i forrige uke ble den mildt sagt upopulære ektemannen narret godt og grundig av sine fiender i lilleputtstaten. Mektige forretningsmenn, kanskje fra mafiaen, likte dårlig at Ducruet hadde kastet seg ut i innbringende eiendomsspekulasjoner.

Så da de spilte den brystfagre «Naken Miss Belgia» i armene på ham, gikk det ikke mange minutter før Ducruet ble fotografert med buksene nede.

Ble betalt?

Fifi, alias Muriel, alias Sharon, er en kjent skikkelse fra stripteaseklubben Que Pasaa og omliggende gater i bydelen Klejn Turkije i Antwerpen. Forståsegpåere mener at hun har latt seg betale godt for å forføre den muskuløse, men ikke særlig høyt utdannede Ducruet.

Han på sin side mener det samme. Nå sverger han at han skal finne ut hvem som førte ham bak lyset og samtidig tipset pressefotografen som tok bildene.

Fyrst Rainier krevde allerede i forrige uke at yngstedatteren skulle velge mellom sitt ekteskap eller en fortsatt luksustilværelse ved pappas hoff.

Stephanie bestemte seg for det siste i går, etter å ha lest et intervju der rivalinnen Fifi uttaler: - Daniel sier han elsker meg. Vi har et fantastisk sexliv.

I går ble fyrstefamiliens advokat satt på saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media