Sterke følelser på Gardermoen

284 nordmenn fra katastroferammede Thailand har landet på Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet.no): En rekke pårørende og et stort mottaksapparat møtte den første store gruppen med norske borgere på Gardermoen i morges.

Tilsammen var det 360 nordmenn og dansker på flyet. Av disse utgjorde 284 nordmenn. Flyet fra Thailand landet 05.24 og takset raskt til gaten. I bagasjehallen ble passasjer registrert før de møtte sine kjære.

Til sykehus

Åtte av passasjerene som landet på Gardermoen var såpass skadet at de ble sendt rett til sykehus for behandling. To av dem ble brakt ut på båre. Ved Gardermoen har et stort antall ambulanser stått oppstilt i natt.

Flyet mellomlandet i Dubai i natt hvor to passasjerer ble satt av for å få behandling for sine skader. Det var ikke forsvarlig å ha dem med videre og de er nå innlagt på sykehus i Dubai.

25 passasjerer på Gardermoen valgte å ta i mot et tilbud om psykiatrisk hjelp. Disse ble overført til et mottakssenter på et nærliggende hotell.

Barn alene

To av passasjerene var barn som kom uten sine foreldre. De ble tatt hånd om av helsepersonell og overlatt til pårørende i ankomsthallen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.