Sterke reaksjoner etter at ambulanse under utrykning fikk parkeringsbot

Klara Karlsson fikk en bot etter å ha rykket ut til pasient. - Vi trodde noen prøvde å lure oss, sier hun.

FIKK BOT: Ambulansearbeideren Klara Karlsson trodde noen spøkte med henne da hun fant en bot på ambulansen sin. Foto: Privat
FIKK BOT: Ambulansearbeideren Klara Karlsson trodde noen spøkte med henne da hun fant en bot på ambulansen sin. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske ambulansearbeideren Klara Karlsson kunne ikke tro sine egne øyne da hun så at hun hadde fått en parkeringsbot på 750 kroner etter å ha rykket ut for å hente en eldre pasient med brystsmerter.

Det er det mange andre som heller ikke kan, hvis man skal tro tilbakemeldingene på Facebook-innlegget som kvinnen postet klokka 16.00 onsdag ettermiddag.

Hele 35 000 mennesker har nemlig reagert på innlegget rettet mot det nederlandske parkeringsselskapet Q-park. Over 19 000 har delt det.

Besøkte eldre pasient

«Hei Q-park!» begynner den svenske ambulansearbeideren innlegget, som også er kommentert av 10 000 mennesker.

«Jobben vår krever at vi drar på hjembesøk til folk som er hardt skadd og i umiddelbar behov for medisinsk hjelp. Hver dag møter vi mennesker som ikke klarer å komme seg til sykehuset og som trenger at vi henter dem», skriver Karlsson videre.

Til Dagbladet sier kvinnen at de ikke har tid til å lete etter parkeringsplasser og betale for parkering når de rykker ut. Noen ganger har ambulansearbeidere likevel behov for å parkere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer