Sterke reaksjoner etter jubel-video

En video av israelere som feirer og danser på plassen foran Vestmuren i Jerusalem mens det brenner ved Al-Aqsa-moskeen ovenfor, skaper sterke reaksjoner i sosiale medier.

JUBEL: Israelere feirer og danser på plassen foran vestmuren i Jerusalem mens det brenner i al-Aqsa-moskeen ovenfor. Video: Twitter/AyOdeh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hamas meldte natt til onsdag at over 200 raketter var blitt avfyrt mot mål i Israel som svar på et angrep mot Gaza.

Meldinger om angrep, luftvernsirener og evakuering av sivile til tilfluktsrom flere steder i Israel preget natt til onsdag. Hamas gikk ut med melding om at de hadde skutt over 200 raketter mot mål inne i Israel som svar på angrep mot Gaza. Så langt er det ikke meldt om skadde, skriver NTB.

Video

I kjølvannet av sammenstøtene og rakettangrepene mellom Israel og de militante palestinske gruppene i Gaza de siste dagene, har det dukket opp en video på sosiale medier som har fått mye oppmerksomhet.

I videoen, som er blitt delt av flere journalister og kjente personer, kan man se israelere vifte med flagg, synge og danse på plassen foran Vestmuren, en del av den gamle støttemuren rundt Tempelhøyden, mens det brenner ved Al-Aqsa-moskeen ovenfor.

- Sjokkerende

- Sjokkerende, skriver lederen for Felleslista, Ayman Odeh, under videoen på Twitter, hvor han har delt den med sine 107 000 følgere.

Videoen er delt videre av redaktør for magasinet Jewish Currents, Joshua Leifer, som skriver:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer