Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stesønn pågrepet etter mann (62) ble funnet død med hodeskader i Bergen

Den avdødes stesønn (28) er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

STESØNN PÅGREPET:  En 62 år gammel mann ble i går kveld funnet død i en leilighet i Loddefjord i Bergen. Stesønnen er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. 
Foto: Trond Erik Brekke / NTB scanpix
STESØNN PÅGREPET: En 62 år gammel mann ble i går kveld funnet død i en leilighet i Loddefjord i Bergen. Stesønnen er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Foto: Trond Erik Brekke / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 62 år gammel mann ble i går kveld funnet død i en blokkleilighet i Loddefjord i Bergen.

Avdødes stesønn, en 28 år gammel mann, er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Funnet med hodeskader Klokka 18.54 i går mottok politiet melding om en livløs person i en leilighet på Vademyra i Loddefjord. Politiet rykket ut sammen med AMK og fant en død mann.

Ifølge BT ble mannen funnet av sin samboer med store hodeskader, i leiligheten de begge bor i.

- På bakgrunn av spor i leiligheten og funnet rundt avdøde, iverksatte vi strakstiltak for å finne ut hva som var mulig årsak til dødsfallet, sier stasjonssjef Tore Salvesen ved Bergen vest politistasjon på en pressekonferanse.

Politiet har pågrepet avdødes stesønn og siktet ham for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mannen ble pågrepet i Bergen kommune, i en annen del av byen enn blokkleiligheten, og skal inntil nylig ha bodd i en nabokommune.

Både avdøde og siktede er tidligere kjenninger av politiet.

- Politiet har fått noe informasjon om et mulig motiv, men det er for tidlig å se mer om det nå, sier politiadvokat Janne Heltne.

- Avdekket mye på kort tid Politiet vil ikke kommentere hvordan det så ut i leiligheten, da mannen ble funnet. De har så langt hatt krimteknikere på stedet og hentet inn DNA-spor.

De vil nå foreta rundspørringer i området og videre vitneavhør, og de vil også forsøke å avhøre den siktede. Han har så langt ikke blitt avhørt.

- Vi er helt i startfasen på etterforskningen og jeg ber derfor om forståelse at vi ikke kan gå i detaljer på bakgrunnen for siktelsen.

- Vi er tilfredse med at vi har kunnet avdekke så mye på så kort tid. Så vil den videre etterforskningen kunne avdekke et eventuelt motiv og hendelsesforløp, sier Salvesen.

62-åringen vil i dag bli obdusert ved Gades institutt. Den siktede vil trolig ble framstilt for varetektsfengsling på mandag.