Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stig bestilte Iphone til kjæresten på finn.no

Fikk dorull for 3000 kroner i posten isteden.

SKUFFET: Stig Ove Snøsen fra Orkdal i Sør-Trøndelag ønsket å gi en Iphone i julegave til kjæresten. Kjøpet på finn.no viste seg å være en dorull. Saken anmeldte han i dag. Foto: Privat
SKUFFET: Stig Ove Snøsen fra Orkdal i Sør-Trøndelag ønsket å gi en Iphone i julegave til kjæresten. Kjøpet på finn.no viste seg å være en dorull. Saken anmeldte han i dag. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stig Ove Snøsen fra Orkdal i Sør-Trøndelag planla å gi en Iphone til kjæresten til jul. På nettmarkedet finn.no fikk han pruta ned prisen på et eksemplar av mobilen fra 4000 kroner til 3000. Dette skjedde for halvannen uke siden. Det melder avisa Sør-Trøndelag.

Torsdag møtte han opp på postkontoret for å få pakken utlevert. Han betalte for pakken med postoppkrav.

Tilbake i bilen var han ikke fornøyd med julegavepapiret den kvinnelige selgeren (19), som er fra Sør-Norge, hadde pakket telefonen inn i. Derfor bestemte han seg for å rive av gavepapiret.

Der inne skjulte det seg en dorull.

Oppga konto og nummer Kvinnen hadde klippet til en egen eske med lik størrelse som Iphone-eskene. Annonsen, som ble lagt ut på finn.no 4. desember, er nå fjernet.

- Samboeren min har ønsket seg en Iphone, og siden det var lett å se hva pakken innholdt bestemte jeg meg for å pakke den inn annerledes, sier Snøsen til Dagbladet.

Da han først så dorullen ble han fortvilet, deretter forbanna.

- Jeg prøvde å ringe vedkommende, men fikk ikke svar, sier han videre.

Snøsen hadde først avtalt å møte selgeren i Oslo da han var der på gjennomreise. Men siden han skulle kjøre en annen vei ble de to enige om å bruke posten. All kommunikasjon har foregått ved hjelp av e-mail og SMS.

DORULL I POSTEN:  Den kvinnelige selgeren (19) sendte en dorull inne i pakken Stig Ove Snøsen kjøpte av henne på finn.no. Pakken hadde hun pakket inn i julepapir. Foto: Privat
DORULL I POSTEN: Den kvinnelige selgeren (19) sendte en dorull inne i pakken Stig Ove Snøsen kjøpte av henne på finn.no. Pakken hadde hun pakket inn i julepapir. Foto: Privat Vis mer

- Dette er veldig dårlig. Hun ødelegger mye for seg sjøl. Det var ikke vanskelig å finne ut hvem hun er, siden både kontonummer og telefonnummer sto oppgitt i annonsen.

Flere lurt Han tok umiddelbart kontakt med Posten, før han anmeldte saken til politiet i dag. Kvinnens bankkonto er nå sperret for uttak.

- Det kan være flere som har blitt lurt. I så fall er det er fare for at noen vil bli skuffet når de pakker opp gavene sine i morgen.

Kvinnen har også lurt et vennepar av Snøsen.

- Paret har henvendt seg til den samme dama for å kjøpe den samme telefonen, denne gangen for 3500 kroner, men de er nå advart. Det blir politiet som tar ut den pakken når den kommer, sier Snøsen.

Ble ingen mobilgave Snåsen har prøvd å ringe kvinnen, uten at hun har tatt telefonen. Men over sms har hun lovet å gjøre opp for seg.

- Kjæresten min vil få en trøstepakke i morgen, og så får hun vente til mellomjula, da vil hun få den ordentlige pakken.

JULEMOBIL: Stig Ove Snøsen ønsket å gi kjæresten en Iphone. Ilustrasjonsfoto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
JULEMOBIL: Stig Ove Snøsen ønsket å gi kjæresten en Iphone. Ilustrasjonsfoto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!