Stig Millehaugen (39) skulle prøveløslates til våren

Justisdepartementet bestiller rapport om saken. Dømt til fengsel til 2015- skulle prøveløslates våren 2009.

SKULLE SNART UT: Stig Millehaugen er karakterisert som Norges farligste fange. Etter planen skal han prøveløslates om få måneder. Foto: Hans Arne Vedlog og  TOMM W. CHRISTIANSEN Dagbladet
SKULLE SNART UT: Stig Millehaugen er karakterisert som Norges farligste fange. Etter planen skal han prøveløslates om få måneder. Foto: Hans Arne Vedlog og TOMM W. CHRISTIANSEN Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Drapssiktede Stig Millehaugen (39) skulle prøveløslates i løpet av våren 2009, var Kriminalomsorgens planer. Nå er mannen, som er straffedømt over 70 ganger, igjen i sentrum av en drapsetterforskning etter det brutale drapet på Haugerud i går kveld.

Nekter- Han nekter straffskyld og stiller seg uforstående til siktelsen, sier hans advokat Morten Furuholmen til Dagbladet.no.

Millehaugen sitter nå i sentralarresten.

- Jeg har ikke noen forståelse av at min klient har noe som helst forhold til det pakistanske gjengmiljøet , sier Furuholmen som i morges hadde et kort møte med Millehaugen.

Han skal møte den siktede igjen i kveld.

Millehaugen har siden juli 2008 bodd ved frigangshjemmet på Sandaker i Oslo. Her bodde han sammen med 16 andre innsatte. På samme frigangshjem bodde to som ble beskutt i Sandakerdrapet i 2004.

Ingen uregelmessigheter- I den perioden har vi ikke en eneste melding om uregelmessigheter, verken fra arbeidsgiveren i Oslo eller fra ansatte ved hjemmet. Millehaugen har hatt god kontakt med de ansatte, sier regionsdirektør Ellinor Houm i Kriminalomsorgen Øst, til Dagbladet.no.Etter endt arbeidsdag skal de innsatte komme hjem til frigangshjemmet. De har muligheter for 30 permisjonsdøgn i året. Dersom de skal overnatte på andre adresser enn frigangshjemmet, skal Kriminalomsorgen kjenne adressen og hvem som skal besøkes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer