Drapsetterforskning i Trondheim:

Stig Ola Westgård (56) funnet død

Én mann er siktet for drap etter at 56-åringen ble funnet død i en leilighet i Trondheim lørdag.

ETTERFORSKER DRAP: Politiet gjør undersøkelser etter at en mann ble funnet død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. En mann er pågrepet på stedet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
ETTERFORSKER DRAP: Politiet gjør undersøkelser etter at en mann ble funnet død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. En mann er pågrepet på stedet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var Stig Ola Westgård (56) som ble funnet død i en leilighet på Lademoen i Trondheim sentrum lørdag, melder politiet i en pressemelding søndag ettermiddag.

Det var helsevesenet som varslet politiet om dødsfallet lørdag morgen.

- Den foreløpige obduksjonsrapporten har gitt politiet informasjon som er viktig for den videre etterforskingen, sier Hans Vang, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Av hensyn til etterforskningen kan ikke politiet gi ytterligere opplysninger om verken saken eller obduksjonsrapporten på nåværende tidspunkt.

- Vi er i en tidlig fase av etterforskingen, og kan foreløpig ikke si noe mer konkret om hva som har skjedd, sier Vang til Dagbladet søndag.

Pårørende er varslet.

Mann drapssiktet

En mann i 50-åra ble pågrepet i leiligheten til avdøde og er siktet for drap.

Mannen har foreløpig ikke latt seg avhøre av politiet.

- Siktede vil bli begjært varetektsfengslet, men tidspunkt for fengslingsmøte er ennå ikke fastsatt, Vang.

Politiet jobber nå blant annet videre med vitneavhør, tekniske undersøkelser på åstedet, sikring og gjennomgang av elektroniske spor.

FUNNET I LEILIGHETEN: En mann i 50-årene er siktet for drap etter at en person ble funnet død på en adresse i Trondheim sentrum i morges. Den avdøde mannen ble funnet i en leilighet på Lademoen, og den siktede var også til stede da politiet ankom. Vis mer

Skadeverk på biler

Politiet sperret lørdag av en parkeringsplass med biler utsatt for hærverk.

- I forbindelse med pågripelsen har siktede knyttet seg selv til hærverket. Det er for tidlig å si om det er en sammenheng mellom skadeverket og dødsfallet, men det er noe vi må prøve å få et nærmere svar på, sier Vang til Dagbladet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer