Still dine spørsmål til SAS

Dyrere? Billigere? Hva med bonus-poengene? Spør SAS' informasjonsdirektør Simon Revold om alt du lurer på rundt oppkjøpet av Braathens. Revold stiller på Dagbladet. no i morgen kl 14.00.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SAS er villige til å punge ut 1,1 milliard for å overta den hele og fulle kontrollen over Braathens. Fra før kontrollerer SAS Widerøe, og siden Color Air er borte, blir SAS den eneste aktøren på norsk inneriksfart.

Lurer du på noe angående overtakelsen, har du altså sjansen nå. Send inn ditt spørsmål til informasjonssjefen i SAS nå.Bonus - igjen !Braathens blir ikke medlem av Star, men blir knyttet til Star gjennom SAS, og dermed får kundene full adgang til hele Star-nettet. De poeng du har tjent opp til nå på reiser med KLM vil ikke bli slettet fra ditt Wings-kort. Men i framtiden vil opptjening på KLM ikke bli mulig uten gjennom KLMs egne ordninger. Takk for hyggelig hilsen!

Simen RevoldSAS Streik - skrekk og gru!Det stemmer heldigvis ikke at det er så ofte streik i SAS som enkelte tror. Men uansett kan jeg berolige deg: Blir det streik i SAS eller Braathens, er det andre selskapet et eget selskap med egenj organisasjon.

Simen RFlypriser hjemme og uteTja, hvor en objektiv undersøkelse finnes vet jeg sannelig ikke. Det er dessuten meget komplisert å lage slike sammenligninger fordi billettprodukter vil variere, ulike kampanjer vil variere og markedsforholdene er ulike. Våre egne undersøkelser - som vi mener bygger på åpne og objektive opplysninger - viser at SAS ligger på gjennomsnittet. Noen ganger over, noen ganger under. Ulempen med egne undersøkelser er allikevel som du antyder nettopp at de er egne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer