- Stiller seg uforstående til siktelse for drapsforsøk

Politiet i Vestfold leter etter advokat for 63-åringen.

SJEKKER SPOR:  Etterforskere fra Vestfold-politiet og Kripos jobber fortsatt på åstedet for skytedramaet i går i Badeparken i Sandefjord. FOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET.
SJEKKER SPOR: Etterforskere fra Vestfold-politiet og Kripos jobber fortsatt på åstedet for skytedramaet i går i Badeparken i Sandefjord. FOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 63 år gamle mannen som ble pågrepet i går kveld etter skytingen i Badeparken i Sandefjord vil få oppnevnt en advokat ii løpet av ettermiddagen.

- Etter pågripelsen ble han siktet for drapsforsøk etter straffelovens paragraf 233. Han stiller seg uforstående til siktelsen, mer kan vi ikke si om hva som framkom av avhøret seint i går kveld, sier politiadvokat Bente Selstad Hansen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet ved 12-tiden.

Tatt i sentrum Mannen ble pågrepet ved 20.30-tiden i går kveld i Landstads gate i Sandefjord, i bygningen der Sandefjord handelsgymnas holdt til tidligere.

Politiet har fått flere tips i dag, og tar fortsatt i mot henvendelser på telefon 333.44.000.

Politiet har avhørt flere vitner også i dag.  Den siktede 63-åringen er foreløpig ikke avhørt i dag.

Fortsatt livstruende Politiet var i kontakt med Ullevål universitetssykehus like før klokka 12. Der ligger de to ofrene som ble alvorligst kvestet av skuddene i går formiddag.

- Tilstanden er uforandret siden i går kveld.  Sykehuset beskriver fortsatt tilstanden som alvorlig og livstruende for kvinnen (49). Tilstanden er fortsatt alvorlig for en mann (44), sier politiadvokat Selstad Hansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer