- Stiller seg uforstående til siktelse for drapsforsøk

Politiet i Vestfold leter etter advokat for 63-åringen.

 SJEKKER SPOR:  Etterforskere fra Vestfold-politiet og Kripos jobber fortsatt på åstedet for skytedramaet i går i Badeparken i Sandefjord. FOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET.
SJEKKER SPOR: Etterforskere fra Vestfold-politiet og Kripos jobber fortsatt på åstedet for skytedramaet i går i Badeparken i Sandefjord. FOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 63 år gamle mannen som ble pågrepet i går kveld etter skytingen i Badeparken i Sandefjord vil få oppnevnt en advokat ii løpet av ettermiddagen.

- Etter pågripelsen ble han siktet for drapsforsøk etter straffelovens paragraf 233. Han stiller seg uforstående til siktelsen, mer kan vi ikke si om hva som framkom av avhøret seint i går kveld, sier politiadvokat Bente Selstad Hansen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet ved 12-tiden.

Tatt i sentrum Mannen ble pågrepet ved 20.30-tiden i går kveld i Landstads gate i Sandefjord, i bygningen der Sandefjord handelsgymnas holdt til tidligere.

Politiet har fått flere tips i dag, og tar fortsatt i mot henvendelser på telefon 333.44.000.

Politiet har avhørt flere vitner også i dag.  Den siktede 63-åringen er foreløpig ikke avhørt i dag.

Fortsatt livstruende Politiet var i kontakt med Ullevål universitetssykehus like før klokka 12. Der ligger de to ofrene som ble alvorligst kvestet av skuddene i går formiddag.

- Tilstanden er uforandret siden i går kveld.  Sykehuset beskriver fortsatt tilstanden som alvorlig og livstruende for kvinnen (49). Tilstanden er fortsatt alvorlig for en mann (44), sier politiadvokat Selstad Hansen.

Ifølge NTB har 44-åringen skuddskader i ryggen.

Den 47 år gamle ektemannen til kvinnen ble truffet i brystet. Han er innlagt på sykehuset i Tønsberg.

- Også for han er tilstanden den samme som i går kveld. Sykehuset beskriver i formiddag tilstanden som alvorlig, sier politiadvokaten.