Stilling ledig: Butler

Ser du deg om etter ny jobb, kan kanskje steinrike Stein Erik Hagen friste. Han trenger nemlig en ny butler etter at den gamle meldte overgang til et hotell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av BIRGITTE FAHLVIK HOFF

Hagens personlige assistent, som han ynder å kalle butleren sin, sluttet da han følte at jobben hjemme hos den steinrike familien ble for fjern fra livet, ifølge Dagens Næringsliv.

Egen utdanning

Nå skal finansmannen vurdere om han skal flytte til utlandet med formuen sin. Deretter vil han se på behovet for å erstatte den lojale butleren Hans Tofte.- Jeg ser meg litt rundt og det blir nok en ny person etterhvert, men foreløpig ser jeg det litt an. Jeg har jo flere ansatte rundt meg, blant andre to damer som arbeider i huset hjemme. Så det er jo ingen krise. Jeg må først få avklart om jeg og barna flytter fra Norge eller ikke, sier Hagen til avisa. Vil du bli Stein Erik Hagens nye butler, inngår du i et hoff av dimensjoner. Hagen-familiens hjelp er aldri langt unna, om det er på reiser, hjemme i kjempevillaen Voksenhus i Oslo, på hytta i Kragerø, på fjellhytta, på gården Nøisomhet i Molde eller på Hakons gedigne gårdstun på Vågå.Som butler sverger du livslang troskap til din herre. Drømmr du om å bli Hagens nye personlige assistent bør du også ha papirene i orden. Gamle-butler Tofte har utdanning i faget, og erfaring fra Slottet. Nå jobber han på Hotel Continental i Oslo.

NY BUTLER: Stein Erik Hagen er på jakt etter en ny butler.