Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stine bisatt klokka 13

Venner og familie fylte Eidsfoss kirke i Vestfold for å være med på bisettelsen av Stine Kristiansen (17) - jenta som søndag døde etter ecstasy-bruk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien til Krokstadelva-jenta inviterte venner og kjente til bisettelsen klokka 13. Fungerende sogneprest Per Samuelsen ledet seremonien som skulle vare rundt tre kvarter.

- Jeg håper bisettelsen vil gjøre godt for Stines familie. Det blir en enkel seremoni hvor jeg ikke vil si mye, men overlate ordet til venner og familie, sa Samuelsen før bisettelsen.

En saksofonist skulle spille «Candle in the Wind», «Amazing Grace» og Åge Aleksandersens «Lys og varme». I tillegg valgte moren tre salmer. Samuelsen satt i går formiddag og formulerte minneordene.

- Stine var ei jente alle var glad i. Venner og familie har skrytt så veldig av henne. Hun var kjempefin innvendig og utvendig, omsorgsfull og snill, sa Samuelsen til Dagbladet.no.

Stine vil seinere bli gravlagt på urnelunden på Eidsfoss kirkegård.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media