Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal 50 kilo gull

Svensk ektepar overfalt hjemme av maskerte ranere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De maskerte ranerne trengte seg inn hos det eldre ekteparet, bandt dem fast og stakk av med nesten 50 kilo gull.

Paret, som begge i 60-årene, ble bakbundet og fikk teip over munnen. Mannen er gullhandler og oppbevarte fire store vesker med gull i en safe i huset sitt i Täby nord for Stockholm, skriver Aftonbladet.

- Ranerne stormet inn og slo ned ekteparet. Deretter truet de til seg nøkkelen til safen, lastet veskene på en tralle og forsvant. Vi vet ikke hvordan ranerne kjente til gullet, sier politiets talsmann Jan Berlin til Aftonbladet.

Det skal ha vært nesten 50 kilo gull i veskene. Det er vært flere millioner, men politiet vil ikke anslå verdien nærmere.

Mannen klarte å krype med hendene bakbundet, bort til naboen og fikk ringt på døra. Politiet har få spor etter ranerne og vet ikke hvordan de har kommet seg vekk fra ransstedet.

Ekteparet kom fysisk uskadde fra ranet.

FÅ SPOR: Politiet rykket i går ut til en leilighet i Täby nord for Stockholm der et eldre ektepar ble ranet for 50 kilo gull. Foto: Scanpix
FÅ SPOR: Politiet rykket i går ut til en leilighet i Täby nord for Stockholm der et eldre ektepar ble ranet for 50 kilo gull. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling