Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal 8000 liter diesel ubemerket fra Shell-stasjon

Brukte egen tankbil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Frekke tyver stjal 8000 liter diesel fra Shell-stasjonen på Vormsund i Nes i natt, melder Romerikes Blad. Til sammenligning har en vanlig melkebil en tank på 16 000 liter.

- Da jeg fortalte det til svogeren min som driver en bensinstasjon, ble vi enige om at det hørtes ut som en god Donald-historie, sier operasjonsleder Anders G. Buvarp i Romerike politidistrikt til Dagbladet.no

For mens betjeningen ante fred og ingen fare, skrudde tyvene av røret på bensinstasjonens peilesystem og brukte en sugeslange til å fylle en tank i lastebilen med drivstoff. Hele prosessen varte ikke lenger enn et kvarter. Både innehaver og andre vitner så lastebilen stå på stedet, men ettersom området vanligvis brukes som rasteplass for lastebilsjåfører, tenkte de ikke mer over det.

- Det er videoovervåkning på bensinstasjonen, men selve tyveriet foregikk i et område uten kamera. Vi holder på å gjennomgå filmene nå, sier Buvarp.

Dersom man beregner en dieselpris til 14 kroner literen, kom tyvene unna med diesel til en verdi av 112 000 kroner.

Politiet etterlyser nå tips fra alle som kan ha sett hendelsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!