Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal bil med 5-åring inni

Faren og biltyven sloss om kontrollen mens bilen kjørte gjennom Lillehammer sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Far og sønn var på handletur i Lillehammer sentrum i formiddag. Mens faren var inne i butikken et lite ærend, lot han bilen gå på tomgang mens 5-åringen satt fastspent i baksetet. Da så en biltyv sitt snitt til å stikke av med bilen.

- Med 5-åringen inni satte biltyven bilen i gir og kjørte av gårde. Faren oppdaget hva som skjedde, og styrtet ut av butikken og inn i baksetet. Han havnet da i basketak med biltyven, og de to sloss om kontrollen over bilen mens den kjørte gjennom Lillehammer sentrum, opplyser operasjonsleder Stig Mårstad ved Gudbrandsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

På sin ville ferd gjennom sentrum kjørte bilen ned et trafikkskilt og en lyktestolpe. Til slutt krasjet de tre med en parkert bil, og publikum pågrep biltyven og holdt ham fast til politiet kom og tok ham med seg. Føreren av den parkerte bilen havnet på sykehus med nakkeslengskader, forteller Mårstad, som roser publikum for å ha vært snarrådige.

- Biltyven sitter nå på politistasjonen i Lillehammer og skal avgi blodprøve og bli avhørt, trolig i kveld, sier operasjonsleder Mårstad.

HARD MEDFART:  Den stjålne Volvoen krasjet i et trafikkskilt, en lyktestolpe og en parkert bil. Foto: TORBJØRN GRØNNING/DAGBLADET
HARD MEDFART: Den stjålne Volvoen krasjet i et trafikkskilt, en lyktestolpe og en parkert bil. Foto: TORBJØRN GRØNNING/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling