LANG BILFERD:  Natt til å går kjørte den 15 år gamle gutten fra Kristiansand til Gol i Hallingdal. Bilen, som nesten koster én million, fikk skader bak og foran etter turen. Kart: GOOGLE MAPS
LANG BILFERD: Natt til å går kjørte den 15 år gamle gutten fra Kristiansand til Gol i Hallingdal. Bilen, som nesten koster én million, fikk skader bak og foran etter turen. Kart: GOOGLE MAPSVis mer

Stjal bil og kjørte 470 kilometer

Tyven var bare 15 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Stjal bil og kjørte 470 kilometer

(Dagbladet): Natt til i går stjal en 15 år gammel gutt en Mecedes i Kristiansand. Deretter kjørte han til Gol i Hallingdal. Det melder Fædrelandsvennen.

Etterforskningleder i Søgne og Songdalen lensmannskontor, Tom Einar Gusdal, sier til nettavisa at gutten har innrømmet tyveriet.

Bilen, som er en Mercedes GLK 250, tilhørte Bertel O. Steen Kristiansand, og sto parkert hjemme hos salgssjefen til Mercedes-Benz-avdelingen. Da den ble funnet på Gol ble den tauet til Hallingdal bilsenter.

Uten kontroll - Den har fått diverse skader foran og bak, så sjaføren har tydeligvis ikke hatt helt kontrol. Han har blant annet kjørt rett ut fra gårdsplassen vår og inn i nabohuset, opplyser salgssjef Vidar Salvesen, til nettavisa.

Bilen har en verdi på 950 000 kroner. Nøklene skal tyven ha funnet inne i huset den sto parkert ved.

Salvesen mener 15-åringen bor på en institusjon.