Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal drosje - la igjen kredittkort

Berusede ungdommer stjal drosjen og 6200 kroner, men glemte at de hadde gitt taxisjåføren kredittkort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Da drosjesjåfør Mouffak Fikri kastet ut to passasjerer, stakk de resterende sju av med drosjen og 6200 kroner. Men først ga de ham kredittkortet sitt, skriver Fædrelandsvennen.

Kranglet med sjåføren

- Lørdag kveld plukket jeg opp ni ungdommer som skulle til Kristiansand fra Vedderheia i Søgne. De drakk i bilen og tente sigaretter. Da jeg spurte om de skulle betale med kort eller kontant, nektet en i baksetet å betale, og krevde at jeg kjørte dem gratis til byen, sier drosjesjåfør Mouffak Fikri i Taxi Sør til Fædrelandsvennen.

Ungdommene skal ha overøst taxisjåføren med rasistiske skjellsord.

Kort tid etter avgang stoppet Fikri drosjen og krevde at passasjerene slukket røyken og helte ut ølen. Han fortsatte krangelen med to av passasjerene på utsiden av bilen. Da stakk de resterende sju av med drosjen.

- Stjal 6200 kroner

Fikri ringte til politiet som kom en halvtime senere til stedet. De fant bilen parkert langs veien med nøklene i tenningen.

Ungdommene hadde kjørt bilen en kilometer lenger ned i veien. Da politiet fant den en halvtime senere, hadde passasjerene tatt 6200 kroner samt Fikris solbriller og mobillader, forteller han.

Politiet i Søgne vil få en enkel oppgave med å finne ungdommene.

- Den ene hadde gitt kredittkortet sitt til meg da jeg krevde betaling, og jeg har det ennå, sier sjåføren.