Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal drosje med spedbarn

En fire måneder gammel baby lå i baksetet da en ulåst taxi ble stjålet på Torshov i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Taxisjåføren skulle gjøre et raskt ærend og satte fra seg bilen ulåst i Oskar Braatens gate. Da han kom tilbake, var bilen og babyen borte.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokka 12.38 i formiddag, og taxien ble funnet hensatt i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka klokka 12.50 - med barnet i god behold.

- Turen varte bare i tolv minutter, men det kan jo være lenge nok i en slik situasjon, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt.

- Tyven har antakelig hørt barnegråt fra baksetet, og satt fra seg bilen og løpt. Politiet samler inn vitneobservasjoner og søker med hund i området etter gjerningsmannen.

En taxi ble stjålet i formiddag mens sjåføren var ute et kort ærend. Bak i bilen satt en fire måneder gammel baby. Bilen og barnet kom til rette kort tid etterpå. Foto: Jon Eeg / SCANPIX
En taxi ble stjålet i formiddag mens sjåføren var ute et kort ærend. Bak i bilen satt en fire måneder gammel baby. Bilen og barnet kom til rette kort tid etterpå. Foto: Jon Eeg / SCANPIX Vis mer