Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal hele hytta

Ei hytte stjålet på rot, en tilsynelatende sleip svindelplan, og en enda smartere politioverbetjent. Les mysteriet om hytta som forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aage Ulseth fra Asker kjøpte ei hytte som sto på utstilling ved Hallingskarvet skisenter, ei laftet hytte på 125 kvadratmeter. Han gjorde grunnarbeid i Grue på Finnskogen, og i går kom en transportør for å hente hytta for å kjøre den til Grue for montering.

Men hytta var søkk vekk. Den var stjålet på rot.

Etterlyste hytta

Som et strålende eksempel for lensmannsstanden går overbetjent Petter Braaten ved Hol lensmannskontor til verks. Som i store kriminalsaker etterlyser han hytta i media. Det fungerte.

- En transportør har ringt og fortalt at han hentet og kjørte bort hytta til et par som hadde kjøpt den. Men de hadde kjøpt hytta av noen andre enn den som eier hytta, sier Braaten.

Altså, da en transportør kom for å kjøre hytta til den som hadde kjøpt hytta, var den borte fordi en annen transportør hadde kjørt hytta til noen som hadde kjøpt den fra noen som ikke eide hytta.

Full forvirring

- Jeg skjønte ingenting av dette før og enda mindre nå, humrer Braaten.

Han kan være fornøyd med en god etterforskningsinnsats, selv om det fortsatt er uavklarte forhold omkring hvem som eier hytta, hvem som har kjøpt hytta, og hvem som har solgt hytta.

- Vi vet i det minste hvor den befinner seg nå, sier Braaten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media