Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal julepynt og pakket det inn som julegaver

Tyveriraidet skjedde natt til lørdag.

Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer

Et kjærestepar i Rogaland stjal natt til lørdag julepynt og tømte postkasser. Deretter pakket de tyvegodset inn i julepapir for å gi bort gavene til jul.

- Det var pynteobjekter og alt fra utelys og fine lykter, til pakker i folks postkasser. De to personene, en mann i midten av 40-årene og en kvinne i slutten av 20-årene, var ikke veldig fornøyd da politiet begynte å pakke ut gavene og fant noen av de ulike gjenstandene, sier operasjonsleder Rune Tallaksen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Tyveriraidet skjedde natt til lørdag, og først da folk i gata våknet, tikket meldingene inn til politiet.

- Alt forsvant i løpet av natten. Vi fikk melding fra folk på morgenkvisten. Paret ble funnet etter godt, gammelt politiarbeid. De er avhørt og anmeldt, og begge ble dimittert nå i formiddag. Gjenstandene er tilbakelevert til fornøyde eiere, sier Tallaksen.

Tyveriraidet skjedde i en gate ved Førresfjorden.

Politiet ønsker ikke å si hvilken gate, ettersom paret trolig bor i den samme gaten og det dermed er naboer av dem de stjal fra.