Stjal katta i sekken

KRISTIANSAND (Dagbladet): Kvinnen stjal katta i sekken. Da hun oppdaget hva hun hadde stjålet, besvimte hun og havnet på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den utrolige historien sto å lese avisa Agderposten i Arendal i går.

Avisa forteller at en kvinne forleden kjørte i hjel en katt inne i det nye parkeringshuset i Arendal. Hun la det blodige katteliket i en solid bærepose fra den lokale klesforretningen Jarle Match. Hun satte fra seg posen mens hun gikk for å låse bilen, som sto noen meter unna.

Fra øyekroken så hun en annen kvinne som dukket opp på arenaen. Den nyankomne så seg uskyldig rundt før hun lynraskt rappet med seg Jarle Match-posen og forsvant.

Fikk sjokk

Den kvinnelige sjåføren syntes dette begynte å bli interessant og fulgte etter kvinnen som hadde stjålet katta i sekken.

Etter litt fram og tilbake i sentrum gikk den kvinnelige tyven inn på en café. Sjåføren fulgte etter for å observere.

Etter å ha drukket en kaffekopp, ville den kvinnelige tyven åpenbart se etter hva hun hadde stjålet i parkeringshuset. Hun åpnet posen og der lå katta, både blodig og død.

Måtte på sykehus

Synet gjorde et sterkt inntrykk: Hun spratt opp og besvimte i samme øyeblikk. I fallet slo hun hodet i gulvet og ble liggende rett ut på cafégulvet - sammen med den ihjelkjørte katta.

Serveringspersonalet måtte ringe AMK-sentralen på Aust-Agder sentralsykehus. De sendte straks en ambulanse som tok hånd om den utslåtte kvinnelige tyven. Hun ble tatt med til sykehus for behandling av lettere skader.

Agderposten forteller ikke hvor det ble av katteliket. Men den kvinnelige sjåføren skal ha lusket stille bort etter opptrinnet.