Stjal kobberrør verdt et par tusenlapper. Så rant 6000 liter olje ut i Akerselva

Frykter ny bølge med kobberbander.

KABLER: De hvite kablene som går langs bakken fra mellomlagringstanken til den store oljetanken på utsiden erstatter nå de kobberrørene som ble stjålet. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet.
KABLER: De hvite kablene som går langs bakken fra mellomlagringstanken til den store oljetanken på utsiden erstatter nå de kobberrørene som ble stjålet. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En gang i løpet av forrige helg slo tyvene til mot næringsbygget på Ulven i Oslo. To kobberrør på til sammen ca ti meter ble stjålet fra en oljetank som sto på utsiden av bygget.

Kort tid etterpå begynte det å lekke ut olje. Først onsdag ble det oppdaget at opptil 6000 liter fyringsolje hadde lekket ut, ned i Hovinbekken (som går delvis i rør), før det rant ut i Akerselva.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer