Stjal lastebil og la ut på vill fylleferd

Mann pågrepet i Tromsø.

KRASJET: Lastebilen ble hardt skadd i utforkjøringen. Foto: Jostein Larsen Østring / Nordlys
KRASJET: Lastebilen ble hardt skadd i utforkjøringen. Foto: Jostein Larsen Østring / Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Nordlys): En mann i 20-årene er siktet for promillekjøring og sendt til legevakten i Tromsø for blodprøvetaking, etter en utforkjøring i bydelen Hamna i Tromsø lørdag kveld.

- Vi fikk melding klokken 20.41 fra AMK om at bilen hadde kjørt av veien ved Bjørnebekkrysset, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Børge Lindberg til Nordlys.

- Da vi kom til stedet fortalte vitner at sjåføren hang skadet ut av vinduet på lastebilen. Mannen skulle også ha sagt at han hadde stjålet lastebilen og kjørt den i fylla. Da jeg deretter snakket med mannen, bekreftet han at hadde stjålet bilen og at han hadde kjørt i fylla, sier innsatsleder på stedet, Eirik Ruud-Røhne, til Nordlys.

Han oppgir mannens alder til å være i 20-årene.

Parkert på fredag Mannen har tilsynelatende mistet kontroll over lastebilen etter en sving. Hjulsporene på stedet antyder at bilen har havnet over i venstre kjørefelt, før den har svingt over på motsatt side og ut i grøfta.

Den promillesiktede sjåføren var alene i bilen og skal ifølge operasjonsleder Lindberg være norsk statsborger. En av de ansatte i selskapet som eier lastebilen, Kvadro Maskin AS, sier til Nordlys at lastebilen ble parkert på fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer