Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal lommebøkene til sangkor

- Noen må ha skjønt at det var lysmesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens medlemmene i Grane sangkor på Helgeland sang jula inn, benyttet noen anledningen til å stjele lommebøker og bilnøkler fra sakristiet.

Deretter gikk tyvene fra bil til bil og lette etter verdisaker, skriver Helgeland Arbeiderblad.

– Det begynner å bli frekt. Noen har tydeligvis funnet ut når det var lysmesse i kirka og gått inn bakveien til sakristiet. Der har de stjålet bilnøkler og lommebøker, og så gått ut og låst seg inn i bilene, sier lensmann Bjørn Fossland i Grane kommune til avisen.

Politiet mistenker at det samme kan ha skjedd i Dolstad kirke i Mosjøen forrige søndag, og at det derfor virker som om noen har spesialisert seg på metoden.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling