Stjal safe med 150 000 kroner

Mann kneblet i 6 timer ved Mosquito i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - De fikk med seg mellom 100 000 og 150 000 kroner, sier vaktleder Morten Thun ved sentrum politistasjon i Oslo.

Han forteller at personene som søndag morgen tok seg inn til utestedet Mosquito i Oslo fikk med seg en safe med helgas omsetning.

- De tok med seg hele safen, sier Thun til Dagbladet.no.

Overfalt

Det var i 08-tiden søndag morgen at minst to personer tok seg inn til utestedet, som ligger i Pilestredet i Oslo. En 57 år gammel mann, som vasket lokalet, ble overfalt. 

– Personen skal ha blitt overfalt og bundet fast ved åttetiden søndag morgen, sier operasjonsleder Andre Kråkenes ved Oslo politidistrikt.

Politiet ble klokken 13.34 søndag varslet om rop fra utestedet. En forbipasserende hadde hørt rop om hjelp, og da politiet tok seg inn i bygget fant de mannen, som var teipet og bundet fast.

Han var dehydrert, og ble sendt til legevakta.

STJAL SAFE: Gjerningsmennene stakk av med en safe som inneholdt opptil 150 000 kroner. Foto: DIANA BADI
STJAL SAFE: Gjerningsmennene stakk av med en safe som inneholdt opptil 150 000 kroner. Foto: DIANA BADI Vis mer


Avhør

Klokken 22.00 søndag kveld sitter 57-åringen fortsatt i avhør hos politiet.

- Han har sittet i avhør i over fem timer nå, og er sliten og medtatt, sier Thun.

Også innehaver og daglig leder ved klubben har vært inne til avhør, men politiet har lite nytt i saken. De har ikke signalement på gjerningsmennene. Ifølge 57-åringen skal det være snakk om to personer.

Utestedet Mosquito ble kjent etter drapet på Mohammed Ahssain (31). Ahssain skal ha vært i ferd med å gå inn i driften av Mosquito og hadde solgt seg ut av Club Kamikaze for et millionbeløp.