Frekt tyveri:

Stjal telefon på direktesendt TV

20 000 mennesker skal ha fulgt med på direktesendingen idet en frekk tyv valgte å stjele reporterens mobil.

Journalisten Mahmoud Ragheb rapportere direkte fra gatene i byen Shubra Al-Khaimah i Egypt da han ble fullstendig overrumplet av en frekk tyv. Video: Twitter. Reporter: Julie Tran. Vis mer
Publisert

Dersom man har tenkt å begå et lovbrudd kan det være greit å tenke seg om en ekstra gang. Eller i hvert fall se seg rundt en ekstra gang før man slår til.

Det hadde nok ikke denne tyven tenk på idet han valgte å stjele en mobil fra en reporter som var midt inne i en direktesending fra byen Shubra Al-Khaimah.

I videoen ser man tydelig ansiktet til den frekke tyven, som kjørte videre på en motorsykkel med den stjålne mobilen.

Mannen skal nå være arrestert, ifølge The Guardian.

Se video av hendelsen over.

Sett av sju millioner

Det var journalisten Mahmoud Ragheb, en reporter for nettstedet Youm7, som sto på gata og rapporterte live etter et jordskjelv 19. oktober.

I klippet ser vi Ragheb gå langs en trafikkert vei og filme. Plutselig blir telefonen tatt rett ut av hendene til journalisten og ansiktet til den frekke tyven dukker deretter opp på skjermen.

Med en sigarett i munnen kjører tyven videre på motorsykkelen. Flere ganger ser han bak seg og ned på mobilen, men uten å vite at hele hendelsen sendes live ut til tusenvis av mennesker.

BBC skriver at mer enn 20 000 mennesker skal ha sett det direktesendte tyveriet, ifølge tall fra Facebook.

I skrivende stund har klippet blitt sett av over sju millioner mennesker og innlegget på Facebook har fått over 47 000 kommentarer.

TYVERI: Disse tyvene skal angivelig ha fått med seg over 80 000 dollar, som tilsvarer over 650 000 norske kroner. Se hvordan de gjorde det. Video: KameraOne. Reporter: Anton Lier Vis mer

Arrestert

På slutten av videoen ser vi tyven plukke opp mobilen og skjermen blir deretter svart.

Dessverre for han var det likevel lett for myndighetene å finne den skyldige. Mannen ble arrestert kort tid etterpå og Ifølge Youm7 skal han ha tilstått tyveriet.

Myndighetene fra det egyptiske innenriksdepartementet sa at de brukte «moderne teknologi» for å identifisere den mistenkte fra direktesendingen.

Ifølge dem var mannen arbeidsløs, og han hadde allerede nådd å selge mobilen videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer