Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjal tilbake beslag fra lensmannskontoret

Lensmannskontoret i Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag hadde nylig ubudne gjester. Noen brøt seg inn på kontoret og stjal sprit og sigaretter som politiet hadde beslaglagt to dager tidligere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Historien startet da tollvesenet rutinemessig undersøkte en fraktbåt som lå på vågen utenfor Kyrksæterøra. To fjernsynsapparat, 10-15 flasker brennevin og 1.200 sigaretter ble beslaglagt. To menn i 30-årene ble pågrepet mistenkt for smugling, skriver Adresseavisen.

De beslagslagte varene ble oppbevart på lensmannskontoret i Hemne og Snillfjord på Kyrksæterøra. Derfra forsvant de etter innbrudd natt til torsdag. Men politiet er slett ikke sikre på at det er de to som ble pågrepet som har tatt varene tilbake.

- Tirsdagens beslag var godt kjent i lokalsamfunnet, og det kan være en lang rekke personer som har fått lyst på de ulovlig innførte varene, mener lensmannsfullmektig Stein Wormdal ved Orkdal lensmannskontor, som leder etterforskningen av tyveriet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!