Stjal utenlandsk valuta

Politiet opplyser at ranerne fikk med seg store summer i utenlanske valuta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Det er tatt et stort beløp av svenske og danske kroner, amerikanske dollar og euro, sa politiinspektør Bjørn Andersen under pressekonferansen som nettopp er avsluttet.

I tillegg skal ranerne ha kommet unna med et stort beløp i norsk valuta. Hvor mye penger det totalt er snakk om, ville ikke politiet ut med. Men Norsk Kontantservice (NOKAS) har varslet at de vil ha en pressekonferanse senere i ettermiddag. Trolig vil ranssummen være tema for denne.

Tips og video

Andersen oppga at de har fått inn over 500 tips og at det er foretatt omlag 200 avhør. Politiet har også hatt flere aksjoner knyttet til ranet i dag. En av dem var en væpnet aksjon i Nedre Holmegate ved 13-tida, men ga ikke konkrete resultater.

Flere overvåkingskameraer skal ha fanget opp ranerne, og disse opptakene er samlet inn og gjennomgås av politiet. Etterforskningsledelsen tror ranerne fortsatt oppholder i området Stavanger-halvøya, og at de er tilknyttet Tveita-miljøet. Ingen er foreløpig pågrepet.

Mellom 60 og 70 personer er involvert i etterforskningen av saken, opplyste politiet på pressekonferansen.

PRESSEKONFERANSE: Fra venstre Bjørn Andersen, Olav Sønderland og Arne Hammersmark.
SLO TIL: En væpnet politiaksjon mot Nedre Holmegate ga ingen resultater.
DREPT: Jakten pågår fortsatt for fullt mot ranerne som drepte politimannen Arne Sigve Klungland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer