Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjålet bil mot stjålet bil

Mens politiet ryddet opp etter en ulykke der en stjålet bil var innblandet, holdt de på å bli nedkjørt av en 14-åring i enda en stjålet bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ved 23-tiden fredag kveld fikk vi melding om en front mot front kollisjon på riksvei 23 ved Lier. To personer ble fraktet til sykehuset med skader. De er begge gamle kjenninger, og bilen de kjørte var en Toyota som ble meldt stjålet tidligere i uken. Føreren av den andre bilen slapp fra ulykken uten skader, sier operasjonleder Magne Lie ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Men de to kjenningene var ikke de eneste som oppholdt seg ulovlig på veien.

- Mens politiet var på stedet for å klargjøre veien etter ulykken, kom det en bil som nesten ikke klarte å stoppe for sperringene i forbindelse med opprydningsarbeidet. Da vi sjekket føreren viste det seg å være en 14-åring som hadde rømt fra en barnevernsinstutisjon, sier operasjonsleder Magne Lie, som også legger til at 14-åringen ble fraktet trygt tilbake til instutisjonen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media