Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stjeler oppmerksomhet fra Monica

Washington (NTB): Monica Lewinsky vitner likevel ikke om sitt angivelige forhold til USAs president i morgen. Oppmerksomheten er nå rettet mot tidligere sikkerhetsvakt Lewis Fox som sier at Lewinsky og Clinton har vært alene sammen i Det Hvite Hus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lewis Fox ble pensjonist i fjor, etter 27 år i presidentens sikkerhetsstab Secret Service. Han mener å ha vite at Clinton har vært alene med Lewinsky. Clinton har før sagt at han ikke kan huske å ha vært alene med Lewinsky.

  Fox gjorde observasjonen høsten 1995 mens han sto vakt utenfor presidentens kontor. Lewinsky skulle levere noen papirer til Clintons sekretær, som ikke var på jobb. Presidenten skal ha bedt Lewinsky komme inn med papirene. Hun var angivelig fortsatt hos presidenten da Fox gikk av vakt 40 minutter senere.

- Han har det bra

Hilary Clinton sa i dag at hennes mann klarer seg bra til tross for den store belastningen sex-beskyldningene er.

 - Jeg tror ikke saken vil forsvinne, men langsomt blekne og oppløses fordi den ikke har noe innhold, sa Hilary på et møte med pressen i Det hvite hus.

SNAKKER HAN SANT? Tidligere sikkerhetsvakt Lewis Fox mener president Clinton har truffet Lewinsky på tomannshånd.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!