Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Coronavirus

Stjeler showet på direkten

Hjemmekontor kan være en utfordring - spesielt hvis du skal gjøre direktesendt intervju med en smårolling i hus.

AVBRUTT: Britiske TV-seere raser etter dette, men ikke på grunn av denne søte karen. Video: Sky News Vis mer

Universitetslektor Clare Wenham gjorde sitt beste for å snakke om coronavirus og lockdown da hun gjorde videointervju med BBC fra hjemmekontoret.

Det var imidlertid dattera Scarlett som stjal showet, passende nok iført en gul kjole med den rampete Pippi Langstrømpe som motiv.

I et klipp fra intervjuet kan vi se Wenham gjøre sitt beste for å holde konsentrasjonen og svare på spørsmålene fra BBCs Christian Fraser, mens dattera først klatrer på skrivebordet, og deretter romsterer med et hjemmelaget kunstverk i bakgrunnen.

Dette unnslipper ikke journalistens blikk. Fraser tar derfor pause i coronavirus-praten for å spørre hva jenta heter og kommentere «kunstverket», noe som vekker smårollingens oppmerksomhet.

- Mamma, hva heter han? spør Scarlett insisterende, til latter fra både Wenham og Fraser.

Ironisk

Etter å ha fått vite at BBC-profilen heter Christian, slår jenta seg tilsynelatende til ro og forlater skjermen - mens Wenham fortsetter intervjuet om pandemien, skriver The Guardian.

Wenham er universitetslektor i global helsepolitikk ved London School of Economics. Overfor BBC påpeker hun at det var ironisk at akkurat hun skulle oppleve en slik forstyrrelse på direkten:

Wenham har nemlig skrevet en tekst for British Medical Journal ganske nylig, om kollisjonen mellom våre profesjonelle og private liv under covid-19-utbruddet.

Universitetslektoren hadde imidlertid aldri ventet å oppleve noe slikt selv, innrømmer hun.

KUPPET VÆRMELDINGEN: Lonnie Quinn er værmelder i den amerikanske TV-kanalen CBS2, og må melde været fra hjemmekontoret sitt. Det kan by på problemer. Video: Kameraone Vis mer

Ville ha kjeks

Scarlett er ikke det eneste barnet som tilfeldigvis har havnet på TV-skjermen den siste tida.

Da Sky News' utenriksredaktør Deborah Haynes onsdag var på direkten fra hjemmekontoret, dukket sønnen opp i rommet med et presserende spørsmål:

- Mamma, kan jeg få to kjeks?

Haynes bekreftet seinere på Twitter at sønnens forhandlingsteknikk sikret ham to sjokoladekjeks, skriver Time.

Det har imidlertid vekket reaksjoner at Sky News valgte å avbryte intervjuet med Haynes etter forstyrrelsen.

  • Se video øverst i saken!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!