Stjerne-kø for Kerry

Presidentkandidat John Kerry har draget på amerikanske kjendiser. Superstjerner fra film og musikk står i kø for å støtte Kerry.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Det er ikke bare de gamle liberale traverne som Barbra Streisand og Robert De Niro som stiller opp for demokratenes presidentkandidat John Kerry, men også navn som Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Uma Thurman, Ben Affleck og Jon Bon Jovi.

Konserter

På to store arrangementer i neste uke regner Kerrys stjernevenner med å samle inn rundt 50 millioner kroner til kampen mot George W. Bush.

Mannen bak er Jann Wenner, en betydelig skikkelse i USAs underholdningsliv og skaperen av magasinet Rolling Stone.

- John er en venn av meg. Da han bestemte seg for å stille som presidentkandidat for to år siden, snakket vi om å organisere to konserter. Jeg sa til ham at det er på tide å få en snøbrettkjører inn i Det hvite hus, sier Wenner ifølge The New York Post.

Tradisjonelt støtter Hollywood demokratenes kandidat, men John Kerry har flere stjerner bak seg enn dem som vanligvis deltar i politiske kampanjer. Brad Pitt er en av dem som har vist seg på aksjoner for Kerry, det samme gjelder Uma Thurman. Sistnevnte skal delta på kjempekonserten i Radio City Music Hall i New York 10. juni. Der møter selvsagt også John og Teresa opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer