Dødsulykken i Vikersund:

- Sto fast mellom bommene

Politiet er ferdig med de innledende undersøkelsene og togstrekningen er åpnet etter en bil ble truffet av et tog i Vikersund i Modum. En mann døde i ulykken.

OMKOM: En mann i 30-årene omkom da en bil ble truffet av toget på en planovergang i Vikersund i Modum tirsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
OMKOM: En mann i 30-årene omkom da en bil ble truffet av toget på en planovergang i Vikersund i Modum tirsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kriminalteknikere fra politiet jobbet på stedet natt til onsdag. Klokken 4.30 ble Bergensbanen forbi stedet igjen åpnet for trafikk.

Politiet sier det er for tidlige å konkludere med årsaken til ulykken, men hendelsesforløp er avklart.

- Bilen ble stående fast mellom bommene på planovergangen og befant seg på planovergangen da ulykken skjedde. To personer kom seg ut av bilen, og en mann i 30-årene døde, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen til NTB onsdag morgen.

Alle de tre om bord var fra samme land, men politiet vil ikke opplyse om nasjonalitet fordi pårørende ikke er varslet.

Bilen undersøkes

Meldingen kom inn til alarmsentralen i 21.20-tiden tirsdag kveld.

Politiet opplyser at det var vitner som så bilen bli påkjørt av bergenstoget i retning Drammen.

- Noen er disse er allerede avhørt og noen blir det. Vi er ferdige med den innledende etterforskningen og arbeidet på stedet, sier Eikedalen.

Ulykkesstedet er ryddet og bilen er tatt med til Lier trafikkstasjon for videre undersøkelse av ulykkesgruppen til Statens vegvesen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.