Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stoler ikke på eget parti

ALFAZ DEL PI (Dagbladet): John Alvheim tror ikke Frp klarer å framstå som et ansvarlig og seriøst parti etter neste valg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Motsetningene i stortingsgruppa er for store, og ingenting tyder på at det vil bli bedre til neste år.

Denne oppsiktsvekkende uttalelsen kommer fra nestlederen i stortingsgruppa, som i alle fora har stemt for den strategien partiet har valgt.

I skole

Carl I. Hagen tok i gårsdagens Dagbladet Vidar Kleppe og de andre støttespillerne til Øystein Hedstrøm i skole for sin innblanding i Østfold-nominasjonen. Men samtidig lovet han at partiet til neste år skal framstå som en seriøs samarbeidspartner etter neste års stortingsvalg.

Det tviler John Alvheim på.

- Alle uromomentene i partiet utenom én stiller til gjenvalg, og mye tyder på at de lykkes. Dermed ser det ut til at vi må slite med disse også de neste fire årene. Motsetningene vil fortsette, tror Alvheim.

Til skade

Han slår kategorisk fast at Øystein Hedstrøms opptreden i Østfold er til skade for partiet.

Alvheim reagerer også på Jan Simonsens utspill om å henge ut pedofile med navn og bilde.

- Jeg er dypt uenig med ham, og utspillet er for lite gjennomtenkt og burde vært klarert i stortingsgruppa, sier Alvheim til Dagbladet.

Men noen timer seinere får han besøk av Carl Ivar og Eli Hagen.

Da blir det klart at Simonsens pedofiliutspill faktisk er helt etter Hagens ønske, tidligere drøftet og sanksjonert i stortingsgruppa. Å henge ut pedofile er ikke en av de «dumme tingene».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media