Stolt og glad Mette-Marit har blitt Master of Management

Kronprinsesse Mette-Marit har fått master-oppgaven godkjent. Men temaet for oppgaven er hemmelig.

JUBEL I FAMILIEN: Selv om kronprinsesse Mette-Marit nå kan smykke seg med en master-tittel, er det ikke det hun jubler for på dette bildet fra Norges strandvolleyball-kamp mot Brasil under London-OL. Foto:Erik Johansen / NTB scanpix
JUBEL I FAMILIEN: Selv om kronprinsesse Mette-Marit nå kan smykke seg med en master-tittel, er det ikke det hun jubler for på dette bildet fra Norges strandvolleyball-kamp mot Brasil under London-OL. Foto:Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen som overfor Dagbladet opplyser at kronprinsessen nå har fått den lenge etterlengtede tittelen Executive Master of Management.

- Nå er oppgaven sensurert og godkjent. Det betyr at hun nå har fått sin mastergrad, sier Hagen.

- Spennende periode Den 23. mai i år skrev Dagbladet at Mette-Marit to dager tidligere hadde levert inn sin master-oppgave ved Handelshøyskolen BI, etter mer motgang underveis enn de fleste har vært klar over.

- Hun var lettet og glad, sa Marianne Hagen da.

Nå er kronprinsessen, naturlig nok, enda mer fornøyd.

- Hun er glad og stolt over at hun nå er ferdig. Det har vært en spennende og lærerik periode, sier Hagen.

Hemmelig tema For kronprinsesse Mette-Marit har det vært en lang vei fram til Executive Master of Management-tittelen som hun nå kan smykke seg med. Siden 2008 har hun tatt de tre BI-kursene Ledelse, makt og mening, Consulting, og Teamledelse og lederteam.

Egentlig skulle hun ha levert inn en masteroppgave i fjor, men ga opp.Den planlagte oppgaven om humanitære organisasjoner, kong Haakon og «servant leadership» (tjenende lederskap, red.anm.) ble rett og slett ikke bra nok til at hun var fornøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer