Stolt over «Internett-mordet»

Frilansjournalist Amani Mona ler i retten, og er stolt over at hun lokket 16 år gamle Ofir Rahum til Vestbredden for å bli drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ofir Rahum møtte Amani Mona på en chatte-gruppe på Internett. Han trodde han møtte en kjæreste, mens hun ville lokka ham i en felle.

- Jeg er stolt over det jeg har gjort for den palestinske saken, sa den 25 år gamle kvinnen i retten, skriver Aftonbladet.

Hun nektet først for å ha deltatt i drapet på den unge israeleren, men innrømmet det til slutt. En Hamas-aktivist fikk vite at hun skulle lokke en ung jøde til Vestbredden, og kontakt med henne. Hassan Kadi ville kidnappe Rahum.

Ofir møtte Amani på en bussholdeplass på Vestbredden. Der trodde han at han skulle bli med til hennes leilighet og ha sex. De hadde avtalt at han ikke skulle fortelle hvem han skulle treffe. Ingen skulle få vite det.

Ofir ble med i bilen, men da Hamas-aktivisten ba ham om å gå ut av bilen på en øde vei utenfor Ramallah på Vestbredden, nektet han.

Da ble han skutt og drept.

Nå står Amani Mona tiltalt for drapet.

<B>LER: Amani Mona smiler og viser håndjernene i retten i Israel. Hun står tiltalt for å ha lokket en 16 år gammel jøde i en dødsfelle.
DREPT: Ofir Rahum trodde han skulle møte sin nye kjæreste for å ha sex. Han ble skutt og drept.