Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stolte svigerforeldre på plass

Anniken Huitfeldts svigerforeldre, Marit og Petter Flem, fikk en SMS fra sin svigerdatter om å møte opp på Slottsplassen fredag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Huitfeldts svigerforeldre var blant mange som hadde møtt fram på Slottsplassen for å se hvem som ble utnevnt som ny statsråd.

De hadde med seg en flott blomsterbukett, og visste nok best av alle hvem som skulle komme ut på plassen minutter etter statsråd.

- Da vi fikk tekstmeldingen om å komme på Slottsplassen klokken 7.30 fredag morgen, skjønte vi hvor det bar. Dette har Anniken fortjent, sier Marit og Petter Flem til NTB.

De er ikke i tvil om at hun vil bli en veldig engasjert statsråd.

- Hun er grundig i det hun jobber med, og flink til å planlegge og organisere, sier Petter Flem.

Disse egenskapene tror svigerforeldrene vil komme godt med for en travel trebarnsmor som skal kombinere statsrådsjobb og familieliv. De røper at de skal stille masse opp slik at den nye barne- og likestillingsministeren skal havne fullstendig i tidsklemma.

- Vi bor like i nærheten, og har allerede hjulpet masse til med å sitte barnevakt og henting og bringing til barnehagen, sier Marit Flem.

Også Annikens Huitfeldts lillesøster, Astrid Huitfeldt (30) hadde møtt opp på Slottsplassen. - Jeg er veldig stolt, var hennes korte kommentar.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media