Stoltenberg avviser AP-uro

Jeg kommer ikke til å vingle og vakle i forhold til meningsmålingene, sier statsminister Jens Stoltenberg. Han opplever ingen uro eller splittelse i Arbeiderpartiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Så lenge jeg tror på mine saker, så fortsetter jeg å slåss for dem. Så får velgerne avgjøre, sier han i en kommentar til den siste av en rekke elendige meningsmålinger.

Stoltenberg sier han er stolt over hva regjeringen har utrettet, men at han selvsagt er misfornøyd med nivået på meningsmålingene.

- Mer av alt

- Det er vanskelig å formidle et helhetlig, ansvarlig budskap her i landet. Det er et ønske om mer av alt. Andre partier forteller at de både kan styrke de offentlige tilbudene og samtidig gi titalls milliarder i skattelette, sier han.

- Jeg står fast ved at dette ikke er mulig, og er sikker på at jeg skal klare å forklare dette til velgerne før valget, sier Stoltenberg, som igjen minner om at Ap også tidligere er kommet sterkt etter svake meningsmålinger kort tid før et valg.

Han sier at partiet står samlet om politikken som blir ført, og at han ikke opplever noen indre uro på grunn av motgangen.

Samme kurs

Statsministeren varsler ikke kursendring på noe punkt for å bringe partiet på offensiven. Han lover ingen populære skatte- og avgiftslettelser, og vil heller ikke oppgi Arbeiderpartiets mål om å regjere videre uten samarbeid med andre partier etter valget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer