Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stoltenberg har felt sin første bukk

Debuterte som storviltjeger.

STOLTENBERG... statsminister og storviltjeger. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
STOLTENBERG... statsminister og storviltjeger. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Statsministeren debuterte i helgen som storviltjeger. Etter to dager med reinsdyrjakt felte Jens Stoltenberg sitt første dyr.

En fin bukk, og hans første storviltbytte noensinne, falt for statsministerens kule, melder Østlendingens nettutgave.

- Jakt kan umulig bli bedre enn det her, sier en stolt regjeringssjef til avisa.

Jaktlaget på fem jegere har fellingstillatelser på ett dyr hver hos Rendal Renselskap, og utpå dagen lørdag var statsministeren den fjerde som felte et dyr. Dermed manglet bare sønnen Axel Schulerud Stoltenberg sitt dyr.

- Dette har vært utrolig spennende! Vi har ligget innpå reinsdyrflokker i flere timer, og det er helt utrolig å studere livet i en reinsdyrflokk på nært hold, sier Stoltenberg.

Jaktlaget har tre dager på seg på å felle de fem dyrene. Lørdag ettermiddag la de i vei nordover for å prøve seg på det siste reinsdyret.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling