Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stoltenberg må svare om papirløse

Slipper å møte Erna og Siv om Maria Amelie i spørretimen i morgen.

 I BROTTSJØ:  I morgen har statsminister Jens Stoltenberg mange spørsmål å svare på om papirløse midt i stormen som fortsatt raser om Maria Amelie-saken. FOTO: BERIT ROALD, SCANPIX.


Foto: Berit Roald / Scanpix
I BROTTSJØ: I morgen har statsminister Jens Stoltenberg mange spørsmål å svare på om papirløse midt i stormen som fortsatt raser om Maria Amelie-saken. FOTO: BERIT ROALD, SCANPIX. Foto: Berit Roald / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Statsminister Jens Stoltenberg må svare på spørsmål om innvandrings- og asylpolikken i den muntlige spørretimen i Stortinget onsdag.

Spørsmålene kommer imidlertid til å ha ulike innfallsvinkler fordi både tilhengere av en mer liberal utlendingslov, som Kristelig Folkeparti og Venstre, og Fremskrittspartiet, som vil ha en streng lovgiving, har varslet spørsmål.

Ikke Erna og Siv Det er uklart hvem som stiller spørsmålene, men verken Høyres leder Erna Solberg eller Frp-leder Siv Jensen skal delta fordi de reiser til en oljekonferanse i Sandefjord.

Bakgrunnen for spørsmålene er Maria Amelie-saken, men etter det NTB kjenner til vil spørsmålsstillerne forsøke å stille spørsmålene på et generelt grunnlag.

Partiene skulle utforme spørsmålene i detalj tirsdag ettermiddag og kveld.

- Ansikt til stort problem - Maria Amelie har gitt ansikt til et stort problem. Vi vil imidlertid forsøke å stille vårt spørsmål på et mer generelt grunnlag. Selv om problemstillingen angår et stor antall mennesker, vil selvsagt Amelie-saken ligge under det hele, sier KrFs innvandringspolitiske talsmann, Geir Jørgen Bekkevold, til NTB.

- Det er et meget aktuelt tema som vi vil ta opp i en eller annen form, heter det fra Fremskrittspartiet. Partiet ser for seg flere mulige innfallsvinkler til å stille statsministeren til veggs.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling