Stoltenberg måtte «nødlande» på jorde i tordenværet

- Jeg så bare et stort helikopter, og så kom HAN ut, sier Vidar Jørgensen.

FIKK MØTE JENS: Britt Bjørnstad og Kjell Tveitereid møtte Jens Stoltenberg etter at han måtte lande på grunn av uvær. Foto: Per Kr. Lunden
FIKK MØTE JENS: Britt Bjørnstad og Kjell Tveitereid møtte Jens Stoltenberg etter at han måtte lande på grunn av uvær. Foto: Per Kr. Lunden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GJERSTAD (Dagbladet): Det var da Jens Stoltenberg skulle komme på frokost til Aps ordførerkandidat i Gjerstad, Inger Løite, at uværet kom. Tordenvær, øsende regn og dårlig sikt gjorde det vanskelig å lande på Brokelandsheia i dag tidlig.

Dermed måtte statsministeren og hans følge nødlande. Midt ut på jordet hos Vidar Jørgensen på Levang.

- Piloten mente at det var best. Så da hadde jeg ikke noe si på det, sier Jens Stoltenberg til Dagbladet, og resten av det ventende frokostbesøket hjemme hos Inger Løite.

- Så da landa vi på jordet, og gikk bort og hilste på de som bodde på gården, forteller Stoltenberg med stor fornøyelse.

- Han sa det var hyggelig å få hilse på, sier Stoltenberg om det høyst spontane gårdsbesøket hjemme hos Jørgensen og kona.

Tittet ut på jordet - Vi landa med et stort og svart helikopter midt ut på jordet der, så da så vi at noen tittet ut bak gardinene i vinduet, sier statssekretær Hans Kristian Amundsen.

Snekker Vidar Jørgensen (38) og kona Ruta Pinne (36) var mest opptatt av uværet og at strømmen gikk, da et helikopter landet rett utafor stuevinduet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer