- Stoltenberg reiv av vindusviskerne våre

- Jeg vil ikke delta i en offentlig debatt om dette, sier Axel Stoltenberg til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går kveld ble Oslo-russebussen «Vintage» som Jens Stoltenbergs sønn Axel er medeier i angrepet av medlemmene av en annen russebuss på et russetreff på Fornebu.

De mener medlemmer fra Asker-bussen «The Valley» står bak angrepet som førte til at alle vinduene ble knust. To russ ble kjørt til legevakta og Axel Stoltenberg fikk juling.

Askerbuss-sjefen Daniel Holstad hevdet overfor Dagbladet.no tidligere i dag at rivaliseringa startet allerede på landstreffet på Lillehammer for et par uker siden, og at det var Stoltenbergs buss som angrep først.

Bussjef Holstad, som kommer fra Nesbru, beskriver statsministerens sønn og hans buss som den aggressive parten i konflikten som fortsatte på Tryvann natt til søndag.

- Han sto i spissen for en svær gjeng som prøvde å komme seg inn i bussen vår på Tryvann. Hadde de kommet inn da, hadde det vært oss som havnet på sykehus, sier Holstad til Dagbladet.no.

I natt nådde altså konflikten et foreløpig kokepunkt.

- Axel Stoltenberg kom nok en gang med en stor gjeng. Han reiv av begge vindusviskerne våre, hevder Holstad overfor Dagbladet.no.

Det var etter denne episoden at medlemmene i «The Valley» skal ha gått til motangrep mot statsministersønnens buss med stein og stokker som våpen.

Axel Stoltenberg ønsker ikke å uttale seg i saken til Dagbladet.no, men svarer i en tekstmelding:

«Jeg vil ikke delta i en offentlig debatt om dette. Saken er politianmeldt. Axel»