Stoltenberg vil ha granskning i ventelistesaken

Vil til bunns i ventelistetriksingen ved Oslo universitetssykehus (OUS).

Statsminister Jens Stoltenberg vil til bunns i hva som har skjedd i saken rundt ventelistetriksingen ved Oslo universitetssykehus (OUS). 
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
Statsminister Jens Stoltenberg vil til bunns i hva som har skjedd i saken rundt ventelistetriksingen ved Oslo universitetssykehus (OUS). Foto: Trond Reidar Teigen / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsminister Jens Stoltenberg vil til bunns i hva som har skjedd i saken rundt ventelistetriksingen ved Oslo universitetssykehus (OUS), og ber om at saken granskes.

Stoltenberg mener det er viktig å få svar på hva som har skjedd i ventelistesaken, melder TV 2.

- Det som er viktig, er at det må gjøres et arbeid for å få klarhet i hva som faktisk har skjedd. Og fylkeslegen har satt i gang det arbeidet. Og forutsetningen for å unngå at man gjør feil i fremtiden, er at man får full klarhet i hva som har skjedd. Så derfor hilser jeg nå velkommen at det blir en gjennomgang, og så får man se på resultatene av det, sier Stoltenberg.

Fylkeslege i Oslo og Akershus Petter Schou sier han undrer seg over at ingen i ledelsen ved OUS kan forklare ordentlig hva som har skjedd.

- Jeg er jo forundret over den type kollektiv glemsel. Det passer jo ikke helt med hva andre i systemet forteller, og hva disse beskjedene på e-post forteller, sier Schou.

(NTB)