Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stones til Cuba!

Gratiskonsert i Havanna i mars.

TIL CUBA: Rockelegendene The Rolling Stones turnerer for tida i Latin-Amerika. Her spiller de i Chiles hovedstad Santiago. I slutten av mars spiller de i Havanna på Cuba. Foto: Rodrigo Garrida/ Reuters
TIL CUBA: Rockelegendene The Rolling Stones turnerer for tida i Latin-Amerika. Her spiller de i Chiles hovedstad Santiago. I slutten av mars spiller de i Havanna på Cuba. Foto: Rodrigo Garrida/ Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet). Uka etter at USAs president Barack Obama avlegger et historisk besøk på Cuba skjer en ny historisk begivehet:
Rockelegendene The Rolling Stones spiller i Havanna 25. mars, melder den cubanske avisa Granma i dag.

Første gang Konserten går av stabelen på det gigantiske treningsfeltet tilknyttet idrettshallen Ciudad Deportiva i den cubanske hovedstaden, og det er første gang et britisk rockeband holder en slik gigantisk friluftskonsert på Cuba, ifølge avisa.

Konserten i Havanna markerer avslutningen på en turné Rolling Stones har gjort i Latin-Amerika. De har spilt i Santiago i Chile, i Buenos Aires, Montevideo, Rio de Janeiro, Sao Paulo og Porto Alegre. Før de kommer til Cuba, skal de spille i Lima, Bogotá og Mexico By. Konsertene har fått gode anmeldelser, skriver Granma.

Gratiskonsert Konserter med cubanske salsa- og reggaeton-band er vanligvis gratis på sosialistiske Cuba. Stones-konserten blir også gratis, takket være stiftelsen Stiftung Bon Intenshon og støtten fra det cubanske musikkinstituttet.

Den legendariske rockegruppa leder også prosjektet «fra musiker til musiker», som blant annet innebærer at kjente produsenter av musikkinstrumenter og andre gir instrumenter og musikkutstyr til musikkskoler på Cuba.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media