Du leser nå Dagbladet Pluss

- Stopp heksejakta på Cliff Richard

Sir Cliff Richard (73) søker ro i sin praktvilla Quinta da Moinha i Algarve i Portugal. Engelsk presse vokter alle porter til eiendommen.

ETTERFORSKES: Cliff Richard jubler etter å ha vært på Buckingham Palace. Nå er han under etterforskning. Foto: REUTERS/SCANPIX
ETTERFORSKES: Cliff Richard jubler etter å ha vært på Buckingham Palace. Nå er han under etterforskning. Foto: REUTERS/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PORTUGAL(Dagbladet): - Det spørs hvor mye mat og vann han har der inne, sier en av de engelske journalistene til Dagbladet. Han er innstilt på å sitte ved smijernsporten til superstjernen viser seg, svetten siler i 35 graders varme under en brennende sol.

Popartisten er mistenkt for seksuelt overgrep  mot en gutt under 16 år en gang på 1980-tallet. Selv avviser han anklagene kategorisk. Britisk politi har ransaket hans hus i England.

Men i den rolige portugisiske landsbyen Guia er Cliff Richard, Harry Rodger Webb er hans døpenavn, fortsatt en helt. Folk er stolt av å ha en verdensartist som nabo.

- Og han er en god nabo. Veldig gjestfri og snill, jeg kan ikke si et stygt ord om ham, sier Anabela Sousa, som er nærmeste nabo til Cliff Richard. For å vise sin ære til artisten, har hun kalt sitt hus Casa dos Moinhas (Vindmøllehuset), hun spøker gjerne med at hun er søsteren hans, se bare på navnet på eiendommene!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.