- Stopp heksejakta på Cliff Richard

Sir Cliff Richard (73) søker ro i sin praktvilla Quinta da Moinha i Algarve i Portugal. Engelsk presse vokter alle porter til eiendommen.

ETTERFORSKES: Cliff Richard jubler etter å ha vært på Buckingham Palace. Nå er han under etterforskning. Foto: REUTERS/SCANPIX
ETTERFORSKES: Cliff Richard jubler etter å ha vært på Buckingham Palace. Nå er han under etterforskning. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PORTUGAL(Dagbladet): - Det spørs hvor mye mat og vann han har der inne, sier en av de engelske journalistene til Dagbladet. Han er innstilt på å sitte ved smijernsporten til superstjernen viser seg, svetten siler i 35 graders varme under en brennende sol.

Popartisten er mistenkt for seksuelt overgrep  mot en gutt under 16 år en gang på 1980-tallet. Selv avviser han anklagene kategorisk. Britisk politi har ransaket hans hus i England.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer