Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stopper oss ikke

- Nordmenn er blitt mer hardhudete, og avbestiller ikke reisen sin på grunn av enkeltstående hendelser, sier markedssjef Heidi Jondalen i Star Tour.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frykter ny terror

Ingen av de større reisebyråene og turoperatørene har fått avbestillinger som følge av den hittil siste i rekken av mange bomber i London. Mens nynazistiske grupperinger kjemper om å få skylda for anslaget, pakker nordmenn kofferten for å besøke den engelske hovedstaden.

Verken Saga Solreiser, Ving eller Star Tour frykter for sine gjesters sikkerhet i London. Men salgssjef i Ving Norge AS, Christian Lunde, understreker at selskapene internt diskuterer følgene av slike terroranslag og løpende vurderer om sikkerhetstiltak er nødvendig.

Krig samt voldtekt og drap på turister virker mer skremmende enn storbyproblemene.

- Situasjonen på Balkan og drapet på den norske kvinnen i Tyrkia forrige helg, har ført til skepsis mot Tyrkia som reisemål, sier markedssjef i Star Tour, Heidi Jondalen.