Sexdukke

Stoppes ikke av norsk lov

Norske lovgivere tatt på senga av sexhandel med dukker.

FRITT FREM: Som første norske medie slapp Dagbladet på innsiden av et bordell for sexdukker i Tyskland. Her sitter en del av staben på Bordoll klar for å betjene kunder. Nå viser det seg at sexkjøpsloven ikke er til hinder for lignende virksomhet her i landet. Foto: Agnete Brun
FRITT FREM: Som første norske medie slapp Dagbladet på innsiden av et bordell for sexdukker i Tyskland. Her sitter en del av staben på Bordoll klar for å betjene kunder. Nå viser det seg at sexkjøpsloven ikke er til hinder for lignende virksomhet her i landet. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En helt ny type arbeidstakere har inntatt verdens eldste yrke: Damer - og menn - med kropper av gummi og metall. Dukkene tilfredsstiller kundene oralt, vaginalt og analt med svært naturtro anatomi - og tjener mer enn kollegaer av kjøtt og blod.

Nå viser det seg at norsk lovgivning ikke har tatt høyde for dukker.

Mens sexkjøp fra levende mennesker er strengt forbudt i norsk lov, også for norske borgere på reise i utlandet, går den nye typen «prostitusjon» under radaren.

- Vi har ikke funnet rettskilder som tilsier at salg av sex med dukker som forestiller voksne, ikke levende, personer rammes av noen av straffebudene i den norske straffeloven, uttaler senior kommunikasjonrådgiver i Justisdepartementet Raheela Chaudhry.

Over hele Europa

Dagbladet fikk nylig tilbringe to dager på innsiden av Bordoll, et bordell for sexdukker i Tyskland.

På bordellet i Dortmund selger femten gummikropper sex og konseptet har spredd seg til mange andre byer i Europa.

Dukkene leies ut på timebasis for priser rundt 80 euro - 800 kroner. Kundene tar den utvalgte med seg inn på et rom der de kan være alene og tilfredsstille seg i alle kroppsåpninger. Deretter desinfiseres dukka før den er klar for nestemann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer